top of page
back-5163495_1920.jpg

Wanneer naar de kine?

Je hoeft niet te wachten om naar de kinesist te komen tot je echt beperkt bent in je activiteiten. Hoe langer je wacht met het zoeken naar hulp, hoe langer het duurt om van je klachten af te geraken. Je creëert al snel compensatiestrategieën die eens zo moeilijk zijn om af te leren wanneer deze een gewoonte worden.

Indien je klachten niet vanzelf overgaan en u hinder ervaart in het functioneel bewegen, is het interessant een afspraak te maken bij een kinesist. De behandelingen zijn steeds op voorschrift, dus u zal eerst uw arts moeten contacteren om een voorschrift te bekomen.

 

Indien de klachten na 2 weken niet verbeteren, heeft je lichaam hulp van buitenaf nodig. Het is dus ideaal om na week 2 langs de kine te komen.

Drukke agenda?

 

Aan alle ouders en drukbezette mensen met een gezin: schuif jouw klachten niet aan de kant omdat je een gezin hebt. Jouw klachten zijn zeker belangrijk genoeg, juist omdat je een gezin te onderhouden hebt. Het zal dan ook veel gemakkelijker gaan indien je dit kan doen zonder klachten.

bottom of page