top of page

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van enkele veelvoorkomende vragen.

Heb je een specifieke vraag en vindt u het antwoord niet hieronder, neem dan contact op.

Hoe plan ik een (eerste) afspraak in?

De voorkeur gaat naar het boeken via de onlineagenda, het contactformulier van de site, per sms of mail. U kan ook eventueel bellen. Vergeet uw naam, telefoonnummer en de reden van afspraak niet te vermelden. Na de eerste behandeling kunnen de volgende afspraken ter plaatse in de praktijk gemaakt worden. Contactinfo vindt u hier.

Wat neem ik de eerste behandeling mee?

-    identiteitskaart
-    voorschrift
-    klevertje van de mutualiteit
-    eventueel code of verslag van beeldmateriaal

Is een huisbezoek mogelijk?

Indien je fysiek niet naar de praktijk kan komen, dan is het een mogelijkheid dat wij bij u thuis de behandeling opstarten. Onze voorkeur gaat echter wel naar het behandelen in de praktijk.

Hoe verloopt de betaling?

Afhankelijk van het aantal voorgeschreven beurten wordt er een rekening gemaakt na 4 à 6 beurten. Er zijn verschillende opties om de betaling van de kinebehandelingen over te maken. U krijgt een overschrijving mee of u kan betalen met de bankapp via de QR-code. Indien u dit wenst is cash-geld ook mogelijk. Zodra je betaald hebt krijgt u het getuigschrift mee, welke u kan binnenbrengen bij de mutualiteit.

Wat zijn de prijzen?

Het honorarium van een kinesitherapiebehandeling van 30 minuten kinesitherapie bedraagt €34. Een huisbezoek van 20-25 minuten bedraagt €39.

Eenmalig wordt een dossierkost van €7 voor courante behandelingen en €31 per jaar voor zwaardere aandoeningen zoals een Fa, Fb of E-pathologie aangerekend.

Wat indien ik mijn afspaak moet annuleren?

Wanneer u uw afspraak wil annuleren, vragen wij dit 24u op voorhand te laten weten.

Dit kan op verschillende manieren: contactinfo vindt u hier.

Indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt de consultatie aan te reken.

In uitzonderlijke gevallen van overmacht is dit niet van toepassing.

Is de praktijk bereikbaar met het openbaar vervoer?

Indien u met het openbaar vervoer komt, neemt u best de lijnbus 640. Deze rijdt om de 30 minuten en stopt op de Bredabaan. Wanneer u deze bus neemt, kan u afstappen aan de halte ‘Brasschaat Torenhof’. Hierna wandelt u nog 595 meter verder door de straat ‘Het Innemen’ richting nummer 74.

bottom of page